Projektingenjör

En projektingenjör på Eriksson & Lönn Bygg AB håller i trådarna kring bygget.

Som projektingenjör är du med från start till slut i projekten. Du upprättar kalkyler, skickar ut förfrågningar till underentreprenörer och materialleverantörer, du skapar ett anbud som skickas till kunden. Om projektet ros i hamn upprättar du ett kontrakt med beställaren. Du gör en produktionsbudget utifrån din kalkyl och påbörjar sedan inköpen. Du upprättar en tidplan tillsammans med arbetsledaren och ser sedan till att material avropas i rätt takt.

Projekten är väldigt varierande i både storlek och komplexitet. På mindre projekt får du ofta åka ut till beställaren och mäta och sedan upprätta en byggbeskrivning och ett anbud. På större projekt är det oftast mer eller mindre välbeskrivna förfrågningsunderlag och ritningar.

Du har direktkontakt med kunden vilket kräver affärsmässighet, servicekänsla och social kompetens.

Du jobbar tätt tillsammans med både projektledaren och arbetsledaren.

Är du den vi söker?
Vi letar efter dig som har vana sedan tidigare av liknande arbetsuppgifter. Du kan ha eftergymnasialutbildning men vi värdesätter erfarenhet och personliga egenskaper minst lika högt. Du har god datavana och behärskar officepaketet och gärna något ritprogram såsom AutoCad eller Revit. Vi jobbar i Elecosofts program SiteCon, BidCon och Powerproject så det är ett plus om du har erfarenhet av detta sedan tidigare.

Ditt arbete innebär daglig kontakt med beställare, kollegor och leverantörer vilket kräver social kompetens och affärsmässighet.

Ansvarsområde

Du ansvarar för att upprätta kalkyler, förfrågningar, inköp och kontrakt. Du följer upp ekonomin i projektet och rapporterar till VD.

Om företaget

Eriksson & Lönn Bygg AB startade 2011 och ägs av Sofie & Stefan Eriksson. Vårt kontor finns i Vetlanda men vi jobbar över hela Höglandet. Vi omsätter runt 100 Mkr/år och är ca 40 personer anställda. Vi jobbar med allt inom byggnation, alltifrån enstaka dörrbyten hos privatpersoner till större total- och generalentreprenader. Med goda relationer och ordning & reda, efterlämnar vi god kvalitet och nöjda kunder.

Nästa steg

Din ansökan lämnar du senast den 15/7 till sofie@elbyggab.se alt Eriksson & Lönn Bygg AB, Stålvägen 6c, 57438 Vetlanda. Har du frågor om tjänsten får du gärna ringa Sofie på 070-664 08 35.