2019-02-28

Ekonomi & HR-ansvarig

Eriksson & Lönn söker en ekonomi & HR ansvarig. Du erbjuds en central roll i ett företag i stark utveckling. Ditt uppdrag är att tillsammans med ledning ansvara för företagets ekonomifunktion men även möjlighet att arbeta med frågor inom HR.

Om företaget

Eriksson & Lönn Bygg AB är ett byggbolag som erbjuder byggtjänster såsom större general- och totalentreprenader, byggservicearbeten och ROT arbeten. Sedan starten 2011 har vi vuxit till ca 40 anställda och omsätter ca 100 Mkr. Arbetsområdet är främst Höglandet men vi följer gärna våra kunder till andra platser vid behov. Vår vision är ”det mest eftertraktade byggföretaget”.

Vi ska sträva efter att vara eftertraktade i alla led: som arbetsgivare, som byggpartner och som samarbetspartner till våra leverantörer. Utmärkande för arbetssättet hos Eriksson & Lönn är att vi tar ansvar, levererar kvalitet, är engagerade och vi har stort fokus på samarbete både internt och externt. Därav våra värdeord: Ansvar – Kvalitet – Engagemang – Samarbete.

Beskrivning av tjänsten

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av att arbeta med kund- & leverantörsreskontra, skatte- och momsdeklarationer samt bokslutsunderlag, sköta transaktioner mot kassa & bank och ge attestinstruktioner ut i organisationen. Du arbetar självständigt med ett stort eget driv, men också i nära samarbete med resten av ledningen. Du ansvarar även för vår lönefunktion och det är viktigt att du har kunskap inom lön och avtal. Förutom ovanstående finns möjlighet att arbeta med mer HR-
relaterade uppgifter såsom planerande av personalaktiviteter, vissa inköp och ansvar för personalens utbildningsplaner. Vi jobbar med projektredovisning och succesiv vinstavräkning, arbetet utförs i Vismas program Tid, Lön och Administration.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som ekonomi & HR ansvarig ser vi helst att du har erfarenhet inom ekonomi och lön. Det är även fördel om du har jobbat med HR frågor tidigare. Du har en driven personlighet, jobbar strukturerat och du trivs med ordning och reda. Då tjänsten kräver samarbete både externt och internt är det viktigt att du har lätt för att kommunicera.

Vårt erbjudande

Du erbjuds en utvecklande och central roll med stor påverkansmöjlighet i ett expansivt bolag. Du planerar din arbetsdag självständigt. Vi är ett härligt gäng med högt fokus på samarbete och trivsel. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Stålvägen i Vetlanda.

Fler nyheter

2019-03-29

Välkomna till nyrenoverade lokaler!

Läs mer
2019-01-31

Vissa jobb är roligare än andra! Uppförande av Timmerhus kräver sin hantverkare.

Läs mer
2018-12-12

Idag var det slutbesiktning på denna vackra villa från Landsbrovillan.

Läs mer